Goats Around The Globe

Over de video… Geitjes. Als deel van een project over data visualisatie tijdens mijn studie Creative Technology werden de projectgroepjes gevraagd om een video bij hun visualisatie te maken. Dit was ons resultaat, waarin ik camera en montagewerk heb verzorgd.…

IJmuiden Aan Zee

Over de video… Bij een bezoek aan havenstad IJmuiden heb ik eens mijn Nikon D5100 meegenomen. Ook wat videowerk hiermee verricht, gemixt met muziek van Jan Hammer (Miami Vice) om de beelden extra te laten spreken.

U-Today Videografie

Studentredacteur+ Tijdens mijn bachelor Creative Technology heb ik voor het nieuwsplatform van de Universiteit Twente, U-Today (voorheen UT Nieuws), videowerk verricht. Onderstaand zijn de geproduceerde video’s. Kick-In 2017 Introductiedag Bestorming van de Bastille LEGO Robot Wars Aftermovie Batavierenrace 2017 Green…

DP: The Cyber Adoption

Over de video… Als afrondende opdracht van het vak “Documentary Practice” wat ik volgde tijdens mijn bachelor Creative Technology heb ik deze¬†mockumentary over sociale robots gemaakt.

DP: Are Furbies Evil?

Over de video… Als deel van het vak “Documentary Practice” wat ik volgde tijdens mijn bachelor Creative Technology heb ik deze mockumentary over Furby’s opgenomen.