Over Robin van Emmerloot

Een wijs man in het Oosten,
met roots in het Zuiden

In 1995 kwam er witte rook uit de schoorsteen van het Radboud ziekenhuis. Tot op de dag van vandaag een mysterie waarom. Wel is dit het jaar waarin ik ben geboren.

Tot en met 2014 heb ik mijn dagelijkse routines doorgebracht in het land van Maas en Waal. Hier heb ik mijn VWO gehaald aan het Pax Christi College te Druten. In deze tijd was ik al vaak actief met mijn Nikon D5100 op pad. Een aantal van mijn vroegere werken zijn dan ook te vinden in Fotografie en Videografie.

Mijn studiekeuze, Creative Technology, bracht me naar het Verre Oosten; Enschede om precies te zijn. Hier heb ik van 2014-2017 de bachelor Creative Technology gestudeerd, waardoor ik in 2017 met aantekening onderwijsbevoegdheid mijn diploma heb behaald.

Tijdens mijn studie ben ik altijd actief geweest in en rondom mijn studie. Ik heb veel commissies gedraaid bij de studievereniging en ben veel actief geweest als studentassistent bij vakken in het Creative Technology curriculum. Ook ben ik als student redacteur actief geweest bij het nieuwsplatform U-Today (voorheen UT Nieuws).

img

Sturend in onderwijs

Vanuit mezelf ben ik altijd betrokken geweest bij kwaliteit van (gegeven) onderwijs. Van de leerlingenraad tijdens mijn eigen middelbare school periode, tot zelf voor de klas staan.

Veelal ben ik actief en betrokken bij trends in het onderwijs. Met mijn bachelor Creative Technology heb ik een minor lerarenopleiding gevolgd, wat maakt dat ik graag ook de technische kennis combineer met didactische toepassingen.

Naast mijn werk in het onderwijs geef ik ook regelmatig workshops.